h1 h2 06 DJ-10D-Sum-25 (10) Bali (16) Java (13) Java (84) Komodo en Rinca (17)

Dari-Java: Individuele Indonesië reizen op maat

Dari-Java: Individuele Indonesië reizen op maat

Dari-Java: Individuele Indonesië reizen op maat

Dari-Java: Individuele Indonesië reizen op maat

Dari-Java: Individuele Indonesië reizen op maat

Dari-Java: Individuele Indonesië reizen op maat

Dari-Java: Individuele Indonesië reizen op maat

ACTIEF NOORD BALI - 7 dagen

Tourcode: PMDJ-7D-Actief Bali
Meer informatie

Inleiding


In samenwerking met onze lokale medewerkers te Bali hebben we deze actieve tour door Bali samengesteld. Vanuit Lovina maakt u gedurende 1 week actieve en leuke uitstapjes in de omgeving. We gaan dan ook op zoek naar het ‘echte’ Bali. Ook is er genoeg gelegenheid om kennis te maken met de Hindoeïstische cultuur op het eiland. Deze reis is ook uitermate geschikt om met kinderen te maken.

Dag
1 Aankomst Denpasar - transfer naar Lovina - vrije middag
2 Bedegul (Botanische tuinen) en Ambengan (traditioneel dorp)
3 Duiken bij Mengangan eiland
4 Dolfijnen en vrije dag
5 Vesap tour/trekking
6 Ubud
7 Lovina - einde verblijf/activiteiten

Deze rondreis is inclusief:
Accommodatie incl. ontbijt, maaltijden zoals aangegeven, vervoer, alle excursies en entree zoals vermeld in programma.

Exclusief:
Internationale en binnenlandse vluchten, luchthavenbelastingen, hoogseizoentoeslagen, verzekeringen, donaties en tips en uitgaven van persoonlijke aard, overige maaltijden, overige entrees niet in programma vermeld.

Vervoer:
Je reis per auto of minibus met airconditioning en chauffeur/gids.

Hotel:
Lovina - Pantai Mas

Bijzonderheden:
Rondreis is aan te passen naar uw eigen wensen, mail ons voor de mogelijkheden; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Vertrek –en terugkeerdatum kan door uzelf bepaald worden.

Reis van dag tot dag

Dag 1 Aankomst Pantai Mas.

Bij aankomst krijgt u een heerlijk vers gemaakt welkomstdrankje aangeboden. Afhankelijk van uw aankomsttijd kunt u de rest van de dag de omgeving verkennen. Op 3 km afstand vindt u Lovina, een gezellig dorpje met diverse winkeltjes en restaurantjes. U kunt natuurlijk ook de rest van de dag genieten van wat Pantai Mas te bieden heeft. ’s Avonds dineert u gezamenlijk met de andere aanwezige gasten op Pantai Mas. De keuken maakt gebruik van verse ingrediënten zonder kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen. Er wordt rekening gehouden met vooraf doorgegeven dieetwensen (zoals vegetarisch, allergieën).


Dag 2 Bedugul en Ambengan.
Vandaag gaat u naar Bedugul, waar u een bezoek brengt aan de Botanische tuin. Met de ongeveer 2000 voorkomende plantensoorten evenals de vele vogelsoorten is dit een bezoek meer dan waard. Vlakbij bevindt zich de traditionele markt die u natuurlijk niet kunt overslaan. Na de lunch bezoekt u de reptielen opvang, waar u oog in oog staat met exotische dieren. U krijgt de mogelijkheid om met diverse dieren op de foto te gaan. Vervolgens reist u door naar Ambengan, een mooi en nog traditioneel Balinees dorp met spectaculaire uitzichten. Hier bezoekt u de Jembong waterval, waar u een verfrissende duik kunt nemen en heerlijk kunt ronddobberen en ontspannen.

Dag 3 Duiken bij Menjangan Island.
Ook als u nog nooit heeft gedoken geeft Pantai Mas u de gelegenheid om de fantastische onderwaterwereld bij Menjangan Island vanachter een duikbril te aanschouwen. Menjangan Island maakt onderdeel uit van West Bali Nationaal Park en is een van de mooiste duikplekken van Bali. Met het heldere warme water en de veelheid aan vissoorten is het alsof u in een aquarium zwemt. U maakt twee introductieduiken onder de deskundige leiding van zeer ervaren Engels sprekende duikinstructeurs. In de ochtend wordt u opgehaald om de benodigde spullen te passen. De rit naar de haven duurt ongeveer een uur vanwaar u op de boot stapt voor een tochtje van 20 minuten. De duikinstructeurs geven uitleg, helpen u bij het aantrekken van de spullen en begeleiden u tijdens het duiken. Na de eerste duik komt u weer aan boord voor de lunch. In de middag maakt u een tweede duik waarna de boot terugvaart naar de haven. De bus brengt u vervolgens terug naar Pantai Mas, waar u kunt genieten van een welverdiend diner.


Dag 4 Dolfijnen en vrije dag.
’s Ochtends vroeg stapt u voor het hotel in een traditionele boot om dolfijnen in hun natuurlijke omgeving te spotten. Vul de rest van de dag naar eigen wens in. Om u een idee te geven: onze fietsen en kano’s staan tot uw beschikking om de omgeving te verkennen (wel voor donker thuis zijn!).

Dag 5 Vespa tour/trekking.
Spring achterop de originele Vespa scooter (met chauffeur) en geniet van het tochtje naar de startplek. Van daaruit maakt u een aantal uur een trekking (moeilijkheidsgraad medium) onder leiding van een Engels sprekende gids. Trek uw stevige wandelschoenen aan en geniet van de natuur en de dorpjes en rijstvelden waar u doorheen loopt. Sta even stil bij de spectaculaire uitzichten. Ontdek het geheim boven de waterval en zwem in het verkoelende water. Geniet van de smakelijke lunch in deze prachtige omgeving. Na de lunch gaat de trekking verder door de mooie natuur en langs rijstvelden. Bij het eindpunt staat de Vespa scooter op u te wachten voor de rit terug. U kunt ook kiezen voor een andere Vespa tour/trekking (voor sommigen geldt een meerprijs).

Dag 6 Ubud.
Onderweg naar Ubud stopt u in Tampaksiring, waar u een bezoek brengt aan Gunung Kawi. Na afdaling van ruim 300 treden staat u beneden in de groene vallei en ziet u de metershoge uit de rotswand gehouwen monumenten uit de 11e eeuw. Daarna gaat u door naar Ubud, het culturele hart van Bali. In dit kunstenaarsdorp brengt u een bezoek aan Ubud Palace en de markt waar u leuke souvenirs en cadeautjes vindt zoals houtsnijwerk, textiel en zilver. Optioneel kunt u deze dag verlengen voor een bezoek aan een traditionele dansvoorstelling en diner in Ubud. Er geldt een meerprijs bij verlenging voor de auto met chauffeur. De kosten voor entree van de dansvoorstelling en het diner zijn voor eigen rekening.


Dag 7 Vertrekdag.
Geniet voor u vertrekt nog van de faciliteiten op Pantai Mas.

Algemene activiteiten:
In onze ruime yogahal bent u iedere ochtend welkom voor een les hatha yoga. Daarnaast is er regelmatig de gelegenheid om mee te doen met een djembé workshop.

Tarieven 2019

Reissom per persoon:

Bij 1 persoon  : € 825,- 
Bij 2 personen: € 565,- 
Bij 3 personen: € 535,- 
Bij 4 personen: € 495,- 
Bij 5 personen: € 495,- 
Bij 6 personen: € 465,- 

Heeft u nog vragen over deze reis, wilt u deze reis aanpassen of wilt u reizen met meer dan 6 personen, stuur dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of vraag vrijblijvend een offerte aan, vermeld hierbij svp de tourcode voor deze rondreis (tourcode: PMDJ-7D-Actief Bali).

Deze rondreis is inclusief:
Accommodatie incl. ontbijt, maaltijden zoals aangegeven, vervoer, alle excursies en entree zoals vermeld in programma.

Exclusief:
Internationale en binnenlandse vluchten, luchthavenbelastingen, hoogseizoentoeslagen, verzekeringen, donaties en tips en uitgaven van persoonlijke aard, overige maaltijden en overige entrees niet in programma vermeld.

Bijzonderheden:
• Bovenstaande reissom is geldig tot en met december en is gebaseerd op het laagseizoen.
• Tijdens de feestdagen in Indonesië (Suikerfeest, Kerst etc..) kunnen de prijzen soms hoger liggen.
• De prijzen zijn per persoon, gebaseerd op een 2-persoonskamer.
• De reissom kan fluctueren (door bijv. koersschommelingen); als u van ons de offerte per mail of post heeft ontvangen, dan zijn die prijzen correct.
• Het is mogelijk dat door omstandigheden excursiedagen worden gewisseld.

Lovina: Pantai Mas

Pantai-Mas 2.JPGPantai-Mas 6.JPGPantai-Mas 3.JPGPantai-Mas 4.JPGPantai-Mas 5.JPGPantai-Mas 1.JPG

Er zijn geen beoordelingen van dit product.
Schrijf een recensie
SlechtExcellent
Facebook commentaar
Verwante producten