h1 h2 06 DJ-10D-Sum-25 (10) Bali (16) Java (13) Java (84) Komodo en Rinca (17)

Dari-Java: Individuele Indonesië reizen op maat

Dari-Java: Individuele Indonesië reizen op maat

Dari-Java: Individuele Indonesië reizen op maat

Dari-Java: Individuele Indonesië reizen op maat

Dari-Java: Individuele Indonesië reizen op maat

Dari-Java: Individuele Indonesië reizen op maat

Dari-Java: Individuele Indonesië reizen op maat

BALI - mensen met beperking - 7 dagen

Tourcode: PMDJ-7D-Beperking Bali
Meer informatie

Inleiding


In samenwerking met onze lokale medewerkers te Bali hebben we voor mensen met een beperking een speciaal programma opgesteld. Vanuit Lovina maakt u gedurende 1 week leuke uitstapjes in de omgeving. We gaan dan ook op zoek naar het ‘echte’ Bali. Ook is er genoeg gelegenheid om kennis te maken met de Hindoeïstische cultuur op het eiland.

Dag
1 Aankomst Denpasar - transfer naar Lovina - vrije middag
2 Massage - vrije dag
3 Bedugul
4 Dolfijnen - zeevissen
5 Tempel tour
6 Lovina - vrije dag
7 Lovina - einde verblijf/activiteiten

Deze rondreis is inclusief:
Accommodatie incl. ontbijt, maaltijden zoals aangegeven, vervoer, alle excursies en entree zoals vermeld in programma.

Exclusief:
Internationale en binnenlandse vluchten, luchthavenbelastingen, hoogseizoentoeslagen, verzekeringen, donaties en tips en uitgaven van persoonlijke aard, overige maaltijden, overige entrees niet in programma vermeld

Vervoer:
Je reis per auto of minibus met airconditioning en chauffeur/gids.

Hotels:
Lovina - Pantai Mas

 

 

Reis van dag tot dag

Dag 1 Aankomst Pantai Mas.

Aankomst vliegveld Denpasar waarbij u geholpen wordt met douane formaliteiten, visum en bagage. Daarna transfer naar Pantai Mas. Bij aankomst krijgt u een heerlijk vers gemaakt welkomstdrankje aangeboden. Afhankelijk van uw aankomsttijd kunt u de rest van de dag genieten van wat Pantai Mas te bieden heeft. ’s Avonds dineert u gezamenlijk met de andere aanwezige gasten op Pantai Mas. De keuken maakt gebruik van verse ingrediënten zonder kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen. Er wordt rekening gehouden met vooraf doorgegeven dieetwensen (zoals vegetarisch, allergieën).Dag 2 Massage / vrije dag.
Om helemaal te ontspannen na de lange reis, kunt u vandaag genieten van een heerlijke massage. De rest van de dag is naar wens in te vullen.

Dag 3 Bedugul.
Tijdens de rit naar Bedugul geniet u van de prachtige uitzichten. U begint in de Botanische tuin waar vele planten- en vogelsoorten voorkomen. Na de lunch bezoekt u de fotogenieke drijvende tempel Ulun Danu in het kratermeer Bratan. Vervolgens staat u bij de reptielen opvang oog in oog met exotische dieren. Het is mogelijk om met diverse dieren op de foto te gaan. Hierna is het tijd om terug te keren naar Pantai Mas voor een heerlijk gezamenlijk diner.

Dag 4 Dolfijnen - zeevissen.
Vroeg in de ochtend wordt u voor het hotel opgehaald door onze vertrouwde kapitein met zijn traditionele boot, om dolfijnen in hun natuurlijke omgeving te spotten. In de middag wordt u met dezelfde boot opgehaald om te gaan vissen op zee, de hengels zijn aan boord. ’s Avonds geniet u samen met de andere aanwezige gasten op Pantai Mas van een barbecue.Dag 5 Tempel tour.
Om kennis te kunnen maken met de Balinese Hindoe traditie bezoekt u vandaag twee tempels. Gewoonlijk zijn deze niet toegankelijk voor toeristen. Pantai Mas biedt u de mogelijkheid om samen met de Balinezen, onder leiding van de aanwezige priester, een traditioneel tempelbezoek te ervaren.Dag 6 Lovina - vrije dag.
Een rustige dag waarop u, met de benodigde assistentie, in Lovina op zoek kunt naar leuke souvenirs en cadeautjes zoals houtsnijwerk, textiel en zilver. De rest van de dag kunt u naar wens invullen.

Dag 7 Vertrekdag.
Geniet voor u vertrekt nog van het ontbijt en de faciliteiten op Pantai Mas. Transfer naar vliegveld Denpasar, waarbij u geholpen wordt met inchecken, bagage en vertrekbelasting.

Algemene activiteiten.
Naar wens en mogelijkheden kunt u dagelijks meedoen met de ochtend yoga. Daarnaast is er regelmatig de gelegenheid om mee te doen met een djembé workshop. Het gehele complex is aangepast en toegankelijk voor rolstoelen.

Tarieven 2020

Reissom per persoon:

Bij 1 persoon  : € 875,- 
Bij 2 personen: € 555,- 
Bij 3 personen: € 555,- 
Bij 4 personen: € 455,- 
Bij 5 personen: € 525,- 
Bij 6 personen: € 445,- 

Heeft u nog vragen over deze reis, wilt u deze reis aanpassen of wilt u reizen met meer dan 6 personen, stuur dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of vraag vrijblijvend een offerte aan, vermeld hierbij svp de tourcode voor deze rondreis (tourcode: PMDJ-7D-Speciaal Bali).

Deze rondreis is inclusief:
Accommodatie incl. ontbijt, maaltijden zoals aangegeven, vervoer, alle excursies en entree zoals vermeld in programma.

Exclusief:
Internationale en binnenlandse vluchten, luchthavenbelastingen, hoogseizoentoeslagen, verzekeringen, donaties en tips en uitgaven van persoonlijke aard, overige maaltijden en overige entrees niet in programma vermeld.

Bijzonderheden:
• Bovenstaande reissom is geldig tot en met december en is gebaseerd op het laagseizoen.
• Tijdens de feestdagen in Indonesië (Suikerfeest, Kerst etc..) kunnen de prijzen soms hoger liggen.
• De prijzen zijn per persoon, gebaseerd op een 2-persoonskamer.
• De reissom kan fluctueren (door bijv. koersschommelingen); als u van ons de offerte per mail of post heeft ontvangen, dan zijn die prijzen correct.
• Het is mogelijk dat door omstandigheden excursiedagen worden gewisseld.

Lovina: Pantai Mas

Pantai-Mas 2.JPGPantai-Mas 6.JPGPantai-Mas 3.JPGPantai-Mas 4.JPGPantai-Mas 5.JPGPantai-Mas 1.JPG

Er zijn geen beoordelingen van dit product.
Schrijf een recensie
SlechtExcellent
Facebook commentaar
Verwante producten