FASCINEREND BALI - 10 DAGEN

Tourcode
DJ-10D-FB-DJ10
0.00

Delen

Tijdens deze reis door Bali kun je een kijkje nemen achter de prachtige groene rijstvelden en de witte stranden. Je bezoekt plaatsen waar maar weinig toeristen komen, anders gezegd, we gaan op zoek naar het ‘echte’ Bali. Ook is er genoeg gelegenheid om kennis te maken met de Hindoeïstische cultuur op het eiland. Deze reis is ook uitermate geschikt om met kinderen te maken.

Dag
1 Aankomst Denpasar - Ubud (transfer naar het hotel)
2 Ubud - (vrije dag)
3 Ubud - (fietstochtje + lunch - join in)
4 Ubud - Amed - (bezoek tempel - Bali Aga)
5 Amed - (vrije dag)
6 Amed - Munduk - (bezoek Pura Meduwe Karang - Lake Bedugul)
7 Munduk - (vrije dag)
8 Munduk - Sanur - (Pupuan - Blimbing - Tabanan - bezoek Boddhist tempel - Hot Spring - Tempel Tanah Lot)
9 Sanur - (vrije dag)
10 Sanur - (transfer naar de luchthaven)

Deze rondreis is inclusief:
Hotelovernachtingen, transfer vliegveld naar Ubud, transfer Sanur naar vliegveld, auto met chauffeur/gids op dag 4, 6 en 8, chauffeur, brandstofkosten, ontbijt, alle excursies zoals vermeld in programma.

Exclusief:
Luchthavenbelastingen, internationale en binnenlandse vliegtickets, verzekeringen, donaties en tips en uitgaven van persoonlijke aard, overige maaltijden en entrees.

Vervoer:
Je reis per auto of minibus met airconditioning en chauffeur/gids.

Hotels:
Je verblijft in gezellige middenklasse hotels op basis van een 2-persoonskamer met eigen badkamer. De hotels in Ubud, Amed en Sanur hebben een zwembad.

Standard Class:
Ubud: Hotel Sagitarius Inn of Nick Pension
Amed: Kembali Beach Cottages
Munduk: Hotel Sari Villas of Meme Surung Homestay
Sanur: Puri Kelapa Garden Cottages

Comfort Class:
Ubud: Beji Ubud Resort
Amed: Hotel Puri Wirata Resort & Spa
Munduk: Puri Lumbung Cottages
Sanur: Hotel Segara Village

Bijzonderheden:
Rondreis is aan te passen naar uw eigen wensen, mail ons voor de mogelijkheden; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Vertrek –en terugkeerdatum kan door uzelf bepaald worden.

Dag 1 Aankomst Denpasar - Ubud (transfer naar het hotel).
Transfer van het vliegveld naar je hotel in Ubud.

Dag 2 Ubud (vrije dagen).
Ubud is een leuk kunstenaarsdorp en het culturele hart van Bali, gelegen tussen prachtige groene rijstvelden. Er zijn vele winkeltjes en galerieën en een aantal musea die mooie collecties Indonesische schilderkunst ten toon stellen. Vaak zijn er ook ceremonies, dansvoorstellingen en tempelfeesten in de buurt die je mag bijwonen. Ubud is een geschikte plaats voor een fiets- of wandeltocht. Naast Ubud ligt het Monkey Forest, een stukje mooi, tropisch bos waar brutale apen wonen. Aan de rand van dit bos staat een mysterieuze Pura Dalem Agung tempel (tempel van de doden). Ook is het mogelijk om te gaan raften op de Ayung-rivier. Of wat dacht je van een lekkere massage? Tenslotte kun je heerlijk eten in Ubud, er zijn een aantal zeer goede restaurants. Kortom: een plaats waar je je niet snel zult vervelen!

Dag 3 Ubud (fietstochtje + lunch - join in).
Fietstochtje door Ubud (samen met andere reizigers).

Dag 4 Ubud - Amed (bezoek tempel - Bali Aga).
's Ochtends vertrek je naar dit vissersplaatsje aan de noord-oost kust van Bali. Onderweg breng je een bezoek aan een aantal tempels en een traditioneel Bali Aga dorp in het oosten van Bali. Je verblijft in een gezellig hotel aan het strand.

Dag 5 Amed (vrije dag).
Amed is een ideale plek om te snorkelen of te duiken. Er ligt zelfs een interessant scheepswrak voor de kust van Amed! Ook is het mogelijk om te zien hoe men in de buurt op traditionele wijze zout wint.

Dag 6 Amed - Munduk (bezoek Pura Meduwe Karang - Lake Bedugul).
Op weg naar Munduk breng je een bezoek aan Pura Meduwe Karang, bekend om zijn standbeelden en gebeeldhouwde panelen. Ook bezoeken we het Bedugul meer met daarin een eiland met een tempel gewijd aan de godin van het meer. Munduk is een prachtig plaatsje in de bergen, omgeven door vele rijstvelden. Hier verblijf je in zeer bijzondere bungalows gebouwd in traditionele rijstschuurstijl. Via ecotoerismeprojecten wordt de ongerepte natuur in de omgeving zoveel mogelijk in stand gehouden.

Dag 7 Munduk (vrije dag).
Vandaag kun je een wandeling maken door bossen, rijstvelden en langs traditionele dorpjes. Je begint bij het Tamblinganmeer, volgt haar oevers door een prachtig bos en daalt daarna af in de richting van Munduk, wederom door dorpjes en rijstvelden. Naast deze wandeling zijn er ook nog andere mooie tochten in de omgeving te maken.

Dag 8 Munduk - Sanur (Pupuan - Blimbing - Tabanan - bezoek Boddhist tempel - Hot Spring - Tempel Tanah Lot).
Een prachtige rit langs de mooiste rijstvelden van Bali. De route gaat via Pupuan, Blimbing en Tabanan. Je brengt een bezoek aan de boeddhistische tempel Brahma Vihara Arama. Ondanks dat het een boeddhistisch bouwwerk is, zie je duidelijk de Balinese architectuur er in verweven. Ook zijn er natuurlijke warmwaterbronnen en een mooi tempeltje in een weelderige groene omgeving in de buurt. Tenslotte brengen we een bezoek aan de bekende zeetempel Tanah Lot.

Dag 9 Sanur (vrije dag).
Een vrije dag om te zwemmen, snorkelen en relaxen.

Dag 10 Sanur (transfer naar de luchthaven).
Je wordt naar de luchthaven van Bali gebracht.

 

Tarieven 2022/2023

Standard Class:

Bij 1 persoon:  €1245,-
Bij 2 personen: € 665,-
Bij 3 personen: € 495,-
Bij 4 personen: € 555,-
Bij 5 personen: € 555,-
Bij 6 personen: € 495,-

Comfort Class:
Bij 1 persoon:   €2035,-
Bij 2 personen: € 950,-
Bij 3 personen: € 745,-
Bij 4 personen: € 850,-
Bij 5 personen: € 745,-
Bij 6 personen: € 795,-

Heeft u nog vragen over deze reis, wilt u deze reis aanpassen of wilt u reizen met meer dan 6 personen, stuur dan een e-mail naar info@dari-java of vraag vrijblijvend een offerte aan, vermeld hierbij svp de tourcode voor deze rondreis (tourcode: DJ-10D-FB-DJ10).

Deze rondreis is inclusief:
Hotelovernachtingen, transfer vliegveld naar Ubud, transfer Sanur naar vliegveld, auto met chauffeur/gids op dag 4, 6 en 8, chauffeur, brandstofkosten, ontbijt, alle excursies zoals vermeld in programma.

Exclusief:
Luchthavenbelastingen, internationale en binnenlandse vliegtickets, verzekeringen, donaties en tips en uitgaven van persoonlijke aard, overige maaltijden en entrees.

Bijzonderheden:
Bovenstaande reissom is geldig tot en met december en is gebaseerd op het laagseizoen.
Tijdens de feestdagen in Indonesië (kerst etc..) kunnen de prijzen soms hoger liggen.
De prijzen zijn per persoon, gebaseerd op een 2-persoonskamer.
De reissom kan fluctueren (door bijv. koersschommelingen); als u van ons de offerte per mail of post heeft ontvangen, dan zijn die prijzen correct.

Standard Class: Ubud: Nicks Pension
Standard Class: Amed: Kembali Beach Cottages
Standard Class: Munduk: Meme Surung Homestay
Standard Class: Sanur: Puri Kelapa Cottages
Comfort Class: Ubud: Beji Ubud Resort
Comfort Class: Amed: Puri Wirata Resort
Comfort Class: Munduk: Puri Lumbung
Comfort Class: Sanur: Segara Village