h1 h2 06 DJ-10D-Sum-25 (10) Bali (16) Java (13) Java (84) Komodo en Rinca (17)

Dari-Java: Individuele Indonesië reizen op maat

Dari-Java: Individuele Indonesië reizen op maat

Dari-Java: Individuele Indonesië reizen op maat

Dari-Java: Individuele Indonesië reizen op maat

Dari-Java: Individuele Indonesië reizen op maat

Dari-Java: Individuele Indonesië reizen op maat

Dari-Java: Individuele Indonesië reizen op maat

SPIRITUEEL BALI - 7 DAGEN

Tourcode: PMDJ-7D-Spiritueel Bali
Meer informatie

Inleiding


In samenwerking met onze lokale medewerkers te Bali hebben we deze spirituele week samengesteld. Vanuit Lovina maakt u gedurende 1 week spirituele en leuke uitstapjes in de omgeving. We gaan dan ook op zoek naar het ‘echte’ Bali. Ook is er genoeg gelegenheid om kennis te maken met de Hindoeïstische cultuur op het eiland.

Dag
1 Aankomst Denpasar - transfer naar Lovina - vrije middag
2 Yoga/meditatie - dolfijnen - Singaraja
3 Yoga - Spa - Ambengan
4 Melukat ceremonie - Tempeltour
5 Yoga - meditatie - vrije dag
6 Yoga - Boeddhistisch klooster - warmwater bronnen
7 Lovina - einde verblijf/activiteiten

Deze rondreis is inclusief:
Accommodatie incl. ontbijt, maaltijden zoals aangegeven, vervoer, alle excursies en entree zoals vermeld in programma.

Exclusief:
Internationale en binnenlandse vluchten, luchthavenbelastingen, hoogseizoentoeslagen, verzekeringen, donaties en tips en uitgaven van persoonlijke aard, overige maaltijden, overige entrees niet in programma vermeld.

Vervoer:
Je reis per auto of minibus met airconditioning en chauffeur/gids.

Hotels:
Lovina - Pantai Mas

Bijzonderheden:
Rondreis is aan te passen naar uw eigen wensen, mail ons voor de mogelijkheden; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Vertrek –en terugkeerdatum kan door uzelf bepaald worden.

 

 

 

Reis van dag tot dag

Dag 1 Aankomst Pantai Mas.

Bij aankomst krijgt u een heerlijk vers gemaakt welkomstdrankje aangeboden. Afhankelijk van uw aankomsttijd kunt u de rest van de dag de omgeving verkennen. Op 3 km afstand vindt u Lovina, een gezellig dorpje met diverse winkeltjes en restaurantjes. U kunt natuurlijk ook de rest van de dag genieten van wat Pantai Mas te bieden heeft. ’s Avonds dineert u gezamenlijk met de andere aanwezige gasten op Pantai Mas. De keuken maakt gebruik van verse ingrediënten zonder kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen. Er wordt rekening gehouden met vooraf doorgegeven dieetwensen (zoals vegetarisch, allergieën).


Dag 2 Yoga - meditatie - dolfijnen - Singaraja.
Vlak voor zonsopgang begint de yoga/meditatie les, een bijzonder tijdstip om de wereld te zien ontwaken. Na de yoga les stapt u voor het hotel in een traditionele boot om dolfijnen in hun natuurlijke omgeving te spotten. In de middag bezoekt u Singaraja, na Denpasar de grootste stad van Bali. Singaraja vormde tijdens de Nederlandse koloniale periode het bestuurlijk centrum van Bali. Voor de Melukat ceremonie zoekt u op de markt traditionele kleding uit, welke u na de ceremonie mag houden. In de haven van Singaraja brengt u een bezoek aan de kleurrijke Chinese tempel Ling Gwan Kiong. U krijgt uitleg over de Chinese Boeddhistische Tridharma traditie door een Nederlands/Engels sprekende gids.


Dag 3 Yoga - Spa - Ambengan.
De ochtend start met yoga. Daarna kunt u volledig ontspannen tijdens een heerlijke traditionele behandeling in een spa. In de middag gaat u naar Ambengan, een mooi en nog traditioneel Balinees dorp met spectaculaire uitzichten. Hier bezoekt u de Jembong waterval voor een sessie yoga/meditatie te midden van de prachtige natuur. Daarna kunt u een verfrissende duik nemen en heerlijk ronddobberen en ontspannen. Indien er gelegenheid voor is, kunt u na terugkomst helpen bij het maken van de offers, die nodig zijn voor de Melukat ceremonie. Daarna kunt u aanschuiven voor een gezamenlijk diner.

Dag 4 Melukat ceremonie - Tempeltour.
In de ochtend ondergaat u een traditionele Melukat ceremonie (reinigingsceremonie), die speciaal voor u bij en door de hoge priester wordt uitgevoerd. Om verder kennis te kunnen maken met de Balinese Hindoe traditie bezoekt u in de middag verschillende tempelcomplexen. Gewoonlijk zijn deze niet toegankelijk voor toeristen, maar Pantai Mas biedt u de mogelijkheid om samen met de Balinezen, onder leiding van de aanwezige priester, een traditioneel tempelbezoek te ervaren.


Dag 5 Yoga - meditatie - vrije dag.
’s Ochtends is er yoga en meditatie. De rest van de dag kunt u naar wens invullen. Onze fietsen en kano’s staan tot uw beschikking, maar u kunt bijvoorbeeld ook gaan winkelen in Lovina of relaxen in de hangmat in de tuin, de keuze is aan u.

Dag 6 Yoga - Boeddhistisch klooster - warmwater bronnen.
Na de yoga bij zonsopgang, brengt u een bezoek aan Brahma Vihara Arama, het enige Boeddhistische klooster van Bali. U kunt er genieten van de serene rust en stilte en van het prachtige uitzicht. Daarna bezoekt u de warmwaterbronnen. Vanuit de natuurlijke bron stroomt het warme water door acht slangenhoofden het eerste bassin in, waarna het doorstroomt in het tweede en derde bassin. Hier kunt u zichzelf onderdompelen in het warme water te midden van de weelderige tropische tuin. In het derde bad zorgt het enkele meters naar beneden vallende water voor een natuurlijke massage.

Dag 7 Vertrekdag.
Indien er ruimte is in uw reisschema kunt u nog een laatste keer meedoen met de ochtend yoga en genieten van de faciliteiten op Pantai Mas.
In onze ruime yoga hal bent u iedere ochtend welkom voor een les hatha yoga. Daarnaast is er regelmatig de gelegenheid om mee te doen met een djembé workshop.

Tarieven 2020

Reissom per persoon:

Bij 1 persoon  : € 795,- 
Bij 2 personen: € 575,-
Bij 3 personen: € 575,- 
Bij 4 personen: € 495,- 
Bij 5 personen: € 495,- 
Bij 6 personen: € 465,- 

Heeft u nog vragen over deze reis, wilt u deze reis aanpassen of wilt u reizen met meer dan 6 personen, stuur dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of vraag vrijblijvend een offerte aan, vermeld hierbij svp de tourcode voor deze rondreis (tourcode: PMDJ-7D-Spiritueel Bali).

Deze rondreis is inclusief:
Accommodatie incl. ontbijt, maaltijden zoals aangegeven, vervoer, alle excursies en entree zoals vermeld in programma.

Exclusief:
Internationale en binnenlandse vluchten, luchthavenbelastingen, hoogseizoentoeslagen, verzekeringen, donaties en tips en uitgaven van persoonlijke aard, overige maaltijden en overige entrees niet in programma vermeld.

Bijzonderheden:
• Bovenstaande reissom is geldig tot en met december en is gebaseerd op het laagseizoen.
• Tijdens de feestdagen in Indonesië (Suikerfeest, Kerst etc..) kunnen de prijzen soms hoger liggen.
• De prijzen zijn per persoon, gebaseerd op een 2-persoonskamer.
• De reissom kan fluctueren (door bijv. koersschommelingen); als u van ons de offerte per mail of post heeft ontvangen, dan zijn die prijzen correct.
• Het is mogelijk dat door omstandigheden excursiedagen worden gewisseld.

Lovina: Pantai Mas

Pantai-Mas 2.JPGPantai-Mas 6.JPGPantai-Mas 3.JPGPantai-Mas 4.JPGPantai-Mas 5.JPGPantai-Mas 1.JPG

 

Er zijn geen beoordelingen van dit product.
Schrijf een recensie
SlechtExcellent
Facebook commentaar
Verwante producten