h1 h2 06 DJ-10D-Sum-25 (10) Bali (16) Java (13) Java (84) Komodo en Rinca (17)

Dari-Java: Individuele Indonesië reizen op maat

Dari-Java: Individuele Indonesië reizen op maat

Dari-Java: Individuele Indonesië reizen op maat

Dari-Java: Individuele Indonesië reizen op maat

Dari-Java: Individuele Indonesië reizen op maat

Dari-Java: Individuele Indonesië reizen op maat

Dari-Java: Individuele Indonesië reizen op maat

Hoogtepunten Sumatra, Java en strandvakantie Bali - 21 dagen

Tourcode: DJ-23D-SJB-DJ02
Meer informatie

Inleiding

21 dagen Hoogtepunten Sumatra, Java en strandvakantie Bali. Met Orang Oetans Sumatra, treinreis Bandung-Yogyakarta en Bromo vulkaanexcursie.

Dag
1 Vertrek Amsterdam
2 Aankomst Medan
3 Medan Citytour - Tangkahan
4 Tangkahan - Olifantsafari - Tubing
5 Tangkahan - Bukit Lawang (Orang Oetans) - met Jeep of motor
6 Bukit Lawang-Brastagi-Samosir
7 Samosir (excursies)
8 Samosir-Medan-Jakarta (binnenlandse vlucht + transfers)
9 Jakarta-Bogor
10 Bogor-Bandung (Puncak Pass - theevelden)
11 Bandung-Yogyakarta (treinreis 1e klas + transfers)
12 Yogyakarta
13 Yogyakarta
14 Yogyakarta-Kediri 
15 Kediri-Bromo
16 Bromo (vulkaan en kraterexcursie) - Kalibaru
17 Kalibaru-Bali (Lovina)
18 Bali (Lovina-dolfijnentocht) - Kuta (einde auto en chauffeur)
19 Bali (Kuta) (vrije dag)
20 Bali (Kuta) (vrije dag)
21 Bali (Kuta)
22 Vertrek Denpasar-Amsterdam (transfer naar luchthaven)
23 Aankomst Amsterdam

Deze reissom is inclusief:
Minibus met airco en privéchauffeur op Sumatra en Java en wegbrengen naar hotel te Bali, Engels –of Nederlandstalige gids op Sumatra, entreekosten Sumatra, olifantenexcursie van 1 uur te Tangkahan, tubing met autoband, alle overnachtingen in middenklasse hotels op basis van logies & ontbijt, maaltijden en overnachtingen privéchauffeur, brandstofkosten vrij, tolwegen, parkeerkosten, binnenlandse vlucht Medan-Jakarta, Bromo vulkaanexcursie met Jeep, veerboottocht van Java naar Bali, bijdrage Calamiteitenfonds, dolfijnentochtje Lovina Noord-Bali, transfer naar luchthaven Denpasar en een gegarandeerd fantastische reiservaring!

Deze reissom is exclusief:
Internationale vliegtickets, luchthavenbelastingen, reis -en annuleringverzekering, visum, middag en avondeten, entreegelden excursies en bezienswaardigheden Java en Bali, lokale luchthaven –en vertrekbelastingen, Ned/Eng-talige gids op Java en Bali, vaccinaties, fooien en uitgaven van persoonlijke aard.

Hotels:
Sumatra:
Medan: Deli River
Tangkahan: Mega Inn
Bukit Lawang: Bukit Lawang Cottages
Samosir: Tabo Cottages

Java:
Jakarta: Santika Premier
Bogor: Happy Valley
Bandung: Savoy Homann of lokale familie
Yogyakarta: Duta Garden
Kediri: Grand Surya
Bromo: Lava View
Kalibaru: Kalibaru Cottages of Rumah Senang

Bali:
Lovina: Pantai Mas
Kuta: Wina Holiday Villa (zie bijzonderheden en hotels Bali)

Bijzonderheden:
- Vanaf 7 t/m 10 personen maakt u gebruik van een ruimere Mitsubisi PS100
- Hotels en route op Bali in overleg.
- Reissom gebaseerd op Wina Holiday Villa Hotel te Kuta . Eventueel is tegen meerprijs het luxere Ramayana Resort Spa te reserveren.
- Op Bali ook hotels beschikbaar te Sanur, Legian, Seminyak etc..

Reis van dag tot dag

Dag 01. Vertrek Schiphol, Amsterdam.


Dag 2. Aankomst Medan - inchecken hotel.
Na aankomst op de Polonia luchthaven van Medan maak je kennis met je chauffeur en gids. Je wordt nu naar je hotel gebracht en je bent de rest van de middag vrij. Je kunt nu even zelf de stad ingaan of de omgeving bekijken.

Dag 3. Medan citytour - Tangkahan.
Na het ontbijt heb je een stadstour door Medan. Je bezoekt o.a de grote Moskee, het Sultans Paleis en een krokodillenfarm. In de middag rijden we door naar Tangkahan en rijden we via Binjai en Batang Serangan. Bij aankomst Tangkahan inchecken in het hotel.

Dag 4. Tangkahan - olifantsafari + tubing.
Na het ontbijt lopen we naar het startpunt alwaar je een excursie hebt op de rug van de olifant. Je ervaart hoe het is om samen met de Sumatraanse olifant en gids langs jungle en rivieren te gaan. De excursie met de olifanten duurt ongeveer 1 uur. Het is zeer interessant om dit project te bezoeken waar olifanten ingezet worden voor woudbeheer. Na deze olifantenrit glijd je met een autoband de rivier af dwars door de jungle.

Info Tangkahan: Tangkahan is gelegen in een lager gedeelte van Gunung Leuser Nationaal Park, midden in één van de laatst overgebleven stukken laagland regenwoud. Het Gunung Leuser park, een enorm natuurgebied, wordt gevormd door bergketens en primair regenwoud. Je vindt hier nog grote aantallen gigantische bomen en zeldzame flora en fauna zoals de orang-oetan en de rafflesia reuzenbloem. Andere bedreigde diersoorten als tijgers, olifanten en neushoorns struinen rond in het ondoordringbare tropische regenwoud. Illegale houtkap is echter nog steeds een groot probleem. Omdat de dorpelingen van Tangkahan hebben ingezien dat dit tot hun uiteindelijke ondergang zou leiden, hebben ze drie jaar geleden besloten om op een andere manier het woud en haar bronnen te gaan aanwenden. Met hulp van buitenaf hebben ze een community-based project opgezet en via ecotoerisme een alternatieve inkomstenbron gezocht. Het is interessant te zien hoe de Karo Batak de overgang maken van illegale kappers naar eco-bewuste boeren en zichzelf nu opwerpen als beschermers van het regenwoud.

Dag 5. Tangkahan - Bukit Lawang (Orang Oetans) met jeep of motor.
Na het ontbijt verlaten we Tangkahan en gaan we naar Bukit Lawang. We doen dit per Jeep of per motor. Onderweg stoppen we bij verschillende plantages en meerdere interessante plaatsen. Onderweg zijn er vele mooie uitzichten om even bij te stoppen en kun je genieten van de lokale activiteiten van de lokale bevolking. Na het inchecken in het hotel bij Bukit Lawang een wandeling door de jungle om de Orang-oetans te zien. Per traditionele kano steek je de rivier over om de zien hoe de Orang-oetans gevoed worden. Na deze voedertijd ga je terug naar je hotel. Als je wilt kun je opgeven voor een 2 uur durende jungle wandel tocht.

Dag 6. Bukit Lawang - Brastagi - Samosir.
Na het ontbijt rijden we naar Brastagi. Onderweg stoppen we bij de Sembahe rivier. Bij het plaatsje Peceren bezoeken we o.a een traditioneel Batak Karo dorpje en een lokale fruitmarkt. Hierna rijden we naar het eilandje in het eiland Sumatra, Samosir. Onderweg stoppen we o.a bij de Sipiso-piso waterval, de Rumah Bolan (long house), het oude paleis van de Batak Simalungun Koningen. Bij Simarjarunjung heb je een mooi uitzicht over Lake Toba. In Parapat gaan we per veerboot naar het eiland Samosir, midden in Lake Toba.

Dag 7. Samosir (excursies).
Na ontbijt excursies rond Lake Toba en bezoek aan verschillende Batak Taba dorpjes:
Tomok: oude graftombe van de Sidabutar koningen.
Ambarita: de stenen stoelen en executieplaats van de Sjalagan koningen.
Simanindo: Batak Toba traditionele dansen (tor-tor) en bezoek museum.
's Middags terug naar het hotel.

Info: Danau Toba, het grootste meer van Zuidoost-Azië, ligt in het hart van het TobaBatak land. Dit kratermeer is het resultaat van een enorme eruptie, ruim 300.000 jaar geleden. Het gigantische meer ligt op 906 meter hoogte en bestrijkt een oppervlakte van 1707 km². Midden in het vulkaanmeer ligt het eiland Samosir met een oppervlakte van 627 km², door een brug verbonden met het plaatsje Pangururan. Samosir is het centrum van de Toba Batak. De traditionele huizen zijn gebouwd op palen met aan de punt van het dak buffelhorens bevestigd. De Toba Batak zijn vermaard om hun traditionele weefsels (ulos) en hun voorliefde voor muziek, zang en dans. Een aantal plaatsen op Samosir verdient bijzondere aandacht. Eén van de bekendste is Tomok. Hier rust de animistische vorst Sibadutar in een stenen sarcofaag. Bekend is ook het winkelstraatje, richting haven, waar tegen redelijke prijzen (uiteraard afdingen) ulosdoeken, Batakkalenders en muziekinstrumenten te koop zijn. Minder toeristisch is het rustieke Ambarita. Aan de rand van het dorpje, voor een rijtje Batakhuizen, staat een kring van stenen stoelen, die de rechtszaal vormen van het vorstengeslacht Siallaga. Aan de uiterste noordpunt ligt Simanindo, het voormalige vorstenverblijf van Raja Sidauruk.

Dag 8. Samosir - Medan - Jakarta (binnenlandse vlucht).
Vandaag is alweer de laatste dag van het programma en gaan we terug naar Medan. De autorit naar de luchthaven duurt ongeveer 4 uur inclusief de stops. We rijden langs Pematang Siantar en Tebintinggi en stoppen bij interessante plaatsen onderweg. We brengen je naar de luchthaven van Medan voor je binnenlandse vlucht naar Jakarta op Java.

Dag 9. Jakarta-Bogor.
Vandaag rijden we na het ontbijt van Jakarta naar Bogor, ongeveer 60 km ten zuiden van Jakarta. Het is prettig om hier even te vertoeven omdat Bogor een koeler en verfrissender klimaat heeft dan het hete Jakarta. Na aankomst in het hotel Happy Valley kun je de rest van de dag naar eigen inzicht besteden. 

Dag 10. Bogor-Bandung (Puncak Pass - theevelden).
We rijden via de Puncak pas naar Bandung. De Puncak pas is een schitterende rit door bergen en dalen, links en rechts zie je verscheidende theeplantages. In dit gebied kun je mooie wandelingen maken over de theeplantages. Het is een inspirerende bergstreek en een geliefd binnenlands toeristengebied op West-Java. In het weekend kan het hier erg druk zijn, waarbij het verkeer zich bumper aan bumper uitstrekt van Bandung tot aan Jakarta. De 1200 meter hoge Puncak pas, is mistig en schilderachtig als hij niet bedekt is met wolken, regen of verkeer. Op de theeplantages zul je overwegend jonge vrouwen de thee zien plukken. Ze oogsten ongeveer 25 kg theeblaadjes en knoppen; goed voor 5 kg thee. Van de wortels van de theestruiken wordt houtsnijwerk gemaakt dat je langs de weg kunt kopen. Puncak is de naam van het gehele gebied, van de pas zelf en een stadje dat op de top van de pas ligt. Hier vindt je de beste uitzichten, bijna tot aan Jakarta. Je kunt hier uitkijken over de Parhyangan hoogvlakte. Je chauffeur en gids–die je inmiddels al goed hebt leren kennen- zal je naar het schitterend gelegen Rindu Alam restaurant brengen. Geniet van het mooie uitzicht dat tot de beste van heel West-Java behoort. Samen met je gids kun je vanaf het restaurant de heuvel aflopen om de enorme Gunung Mas Theeplantage te bezoeken. Hier kun je dan zien hoe de thee geplukt en verwerkt wordt. Erg leuk om te zien. Vanaf hier kun je nog wandelen naar Telaga Warna; een klein meer waar graag Indonesische toeristen komen. Het meer is beroemd om zijn wisselende kleuren. Het is een leuke wandeling voordat we weer verder gaan naar Bandung. Overnachting in het art-deco Savoy Homann.

Dag 11. Bandung-Yogyakarta (treinreis 1e klas + transfers).
Na het ontbijt brengen we je naar het treinstation van Bandung voor de mooie treinrit naar Yogyakarta. Je eigen chauffeur is al vroeg vertrekken en kan evt je koffers meenemen. De trein brengt je langs spectaculaire natuurgebieden, rijstvelden en kleine dorpjes. Het is een mooie unieke ervaring en het is dé manier om deze route op comfortabele wijze te bereizen. Bij aankomst te Yogyakarta haalt je eigen je chauffeur je weer op van het treinstation of het hotel waar je verblijft regelt de transfer naar het hotel waar je verblijft.

Dag 12 en 13. Yogyakarta.
Tijdens je bijzondere verblijf te Yogya hebben we voor jou uitstapjes gepland naar o.a. de Borobudur, de Prambanan-vlakte, Jalan Malioboro, Kota Gede, Taman Sari en de vogeltjesmarkt. Vandaag begint je dag met een uitstapje die zijn weerga niet kent; het bezoeken van de Borobudur. Dit kolossale, kosmische bouwwerk is een van de indrukwekkendste scheppingen van de mens. De tempel is een van de grootste monumenten van het Boeddhisme en is gebouwd van meer dan 2 miljoen blokken steen. De trapvormige piramide bestaat uit zes vierkante en drie ronde terrassen, die naar boven toe steeds kleiner worden. Je uitstapje naar de Borobudur zijn we al vroeg begonnen dus tegen een uur of twee gaan we weer richting het centrum van Yogya. We brengen je dan naar de Taman Sari. Dit waterkasteel werd in 1758 gebouwd door de sultan. Taman Sari had vroeger verlichte onderwatergangen, koele ondergrondse moskeeën en galerijen om te dansen. Prinsessen baadden in met bloemen bestrooide zwembaden. Je kunt de zwemvijvers bekijken voor mannen en vrouwen en de ondergrondse moskee. De wijk met smalle paadjes achter het waterpaleis is een centrum van de batik industrie, waar veel schilders werken in bamboe studio’s. Ook de moeite van het bezoeken waard is de vogeltjesmarkt (de Pasar Ngasem). Hier vindt je tropische zangvogels, die in rijk versierde kooien op kopers wachten. Deze vogels worden door de Indonesiërs zeer op prijs gesteld en zijn erg duur. Deze vogeltjesmarkt ligt ten noorden van het waterkasteel. Na de vogeltjesmarkt bezoek je het paleiscomplex Kraton. De Kraton ligt verscholen achter een hoge muur. In de glorietijd van het sultanaat woonden hier bijna 20.000 mensen. In het hoofdgebouw, op de binnenplaats met prachtige bomen, die bewaakt wordt door wachters, krijg je een indruk van de macht en elegantie die het sultanspaleis vroeger uitstraalde. Het paleis heeft een prachtige verzameling kunst en muziekinstrumenten. Bovendien worden hier regelmatig gamelan-concerten en klassieke dansvoorstellingen gehouden. De Kraton heeft batik en zilverwinkeltjes, scholen, markten en twee musea, alles ingesloten door drie meter dikke witte muren als imitatie van Europese forten. De collectie van de sultan omvat wayang poppen, koninklijke rijtuigen, Raden Saleh portretten en levensgrote gekostumeerde figuren. Na het bezoek aan de Taman Sari, Kraton en de vogeltjesmarkt brengen we je naar de Jalan Malioboro. Deze straat is de belangrijkste verkeersader van de stad en een bezienswaardigheid op zichzelf. Overdag staan overal langs deze brede straat marktkramen, waar batiks, leer, zilver en alle mogelijke souvenirs te koop worden aangeboden. Op de straat zijn matten neergelegd waar je op kunt gaan zitten om iets te eten. Blijf vooral tot 's avonds rondhangen in deze straat want dankzij de vele kleine gas- en olielampjes baadt Malioboro tot diep in de avond in een toverachtig licht. En de oosterse sfeer wordt vergroot door de vele straatmuzikanten. In de buurt van de Malioboro is een grote markt waar weinig toeristen komen. In Malioboro zijn voldoende restaurants te vinden, zodat je hier 's avonds uit eten kan gaan, alvorens je weer terug gaat naar je hotel. Yogyakarta is trouwens een godsgeschenk voor vegetariërs; bonencakes, rempeyek (pindakoekjes) en groentesoepen in overvloed. De makanan asli (lokale gerecht) van Yogyakarta, gudeg, is nangka-fruit gekookt in kokosmelk met een mengsel van eieren, tofu, kip en gekruide saus. Een van de beste warung maaltijden in de stad is nasi rames, een heel gezonde, smakelijke maaltijd met vier of vijf verschillende groenten. Probeer ook eens de lekkere Javaanse opor ayam, plakjes kip gesudderd in kokosmelk. Na een lange maar interessante dag terug naar het Duta Garden Hotel voor overnachting.

Dag 14. Yogyakarta-Kediri.
Vandaag een autorit naar Kediri. Onderweg stoppen we bij de Prambanan Tempels, Keraton Solo, Mangkubumi en de Sukuh Tempel. 

Dag 15. Kediri - Bromo.
Via Malang (citytour) rijden we naar de Bromo vulkaan. Je overnacht in Lava View met uitzicht op de Bromo-vulkaan.

Dag 16. Bromo (vulkaan en kraterexcursie) – Kalibaru.
Vanmorgen vroeg uit de veren want om een uur of vier wordt je al gewekt! Je gaat namelijk op pad naar de Mount Bromo, waar je de spectaculaire zonsopkomst kunt zien. Daarna klim je de berg op om langs de kraters te lopen. Een tocht door dit gebergte kan een betoverende ervaring zijn. De Bromo is een actieve 2392 meter hoge vulkaan, en ligt 112 km van Surabaya. De temperatuur bovenop Bromo is ongeveer 5ºC maar kan tot nul dalen, dus trek vooral warme kleding aan. Als je eenmaal bovenop Bromo staat, heb je een magnifiek uitzicht op de actieve Gunung Semeru, Java’s hoogste berg. Achter de Bromo ligt de niet meer actieve vulkaan Gunung Batok, deze heeft richels van boven tot onder. Je zult in het begin denken dat dit Bromo was, maar dat is dus niet het geval. Geniet van het uitzicht en je hebt de tijd om mooie foto´s te maken. Na de Bromo gaan we richting Kalibaru.

Dag 17. Kalibaru-Bali (Lovina).
Vandaag rijden we vanuit Kalibaru naar Bali (met de veerboot) naar Lovina, Noord Bali.

Dag 18. Bali (Lovina-dolfijnentocht) - Kuta (einde auto en chauffeur).
Vandaag moet je al vroeg opstaan, want om 06.00 ’s morgens wordt je vanaf het strand opgehaald door een lokaal vissersbootje om de dolfijnen te spotten. Je dobbert ca. 2 uur rond om de dolfijnen uit het water te zien springen, die naar tonijn vissen. ’s Middags brengt je chauffeur naar je hotel te Kuta en keert na zeker een emotioneel afscheid daarna weer huiswaarts.

Dag 19. Bali (Kuta) (vrije dag).
Vrije dag. Lekker aan het strand of wandelen langs de vele winkeltjes en uitgaansmogelijkheden te Kuta.

Dag 20. Bali (Kuta) (vrije dag).
Vrije dag. Lekker aan het strand of wandelen langs de vele winkeltjes en uitgaansmogelijkheden te Kuta.

Dag 21. Bali (Kuta) (vrije dag).
Vrije dag. Lekker aan het strand of wandelen langs de vele winkeltjes en uitgaansmogelijkheden te Kuta.

Dag 22. Vertrek Denpasar-Amsterdam (transfer naar luchthaven).
Onze transferservice brengt je naar de luchthaven van Denpasar voor je vlucht naar Amsterdam.

Dag 23. Aankomst Amsterdam Einde programma.
We hopen dat je een fantastische vakantie hebt gehad en kom nog eens terug! Sampai Jumpa! (tot de volgende keer!).

Tarieven 2022/2023

Reissom per persoon:

Bij 2 personen:  €1750,- 
Bij 3 personen:  €1495,-
Bij 4 personen:  €1375,-
Bij 5 personen:  €1295,-
Bij 6 personen:  €1195,-
Bij 7 personen:  €1205,-
Bij 8 personen:  €1255,-
Bij 9 personen:  €1255,-
Bij 10 personen: €1195,-

Sumatra;
Bij 2 personen 1x 2-persoonskamer, bij 3 personen 1x kamer + extra bed, etc..
Java-Bali;
Bij 2 personen 1x 2-persoonskamer, bij 3 personen 2x kamers, bij 5 personen 3x kamers per overnachting etc.. 
Rondreis is evt. voordeliger te maken met extra bed in de kamer bij oneven aantal reizigers.

Heeft u nog vragen over deze reis, wilt u deze reis aanpassen of wilt u reizen met meer dan 8 personen, stuur dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of vraag vrijblijvend een offerte aan, vermeld hierbij svp de tourcode voor deze rondreis (tourcode: DJ-23D-SJB-DJ02).

Deze rondreis is inclusief:
Minibus met airco en privéchauffeur op Sumatra en Java en wegbrengen naar hotel te Bali, Engels –of Nederlandstalige gids op Sumatra, entreekosten Sumatra, olifantenexcursie van 1 uur te Tangkahan, tubing met autoband, alle overnachtingen in middenklasse hotels op basis van logies & ontbijt, maaltijden en overnachtingen, privéchauffeur, brandstofkosten vrij, tolwegen, parkeerkosten, binnenlandse vlucht Padang-Jakarta, Bromo vulkaanexcursie met Jeep, veerboottocht van Java naar Bali, bijdrage Calamiteitenfonds, dolfijnentochtje Lovina Noord-Bali, transfer naar luchthaven Denpasar en een gegarandeerd fantastische reiservaring!

Exclusief:
Internationale vliegtickets, luchthavenbelastingen, reis -en annuleringverzekering, visum, middag en avondeten, entreegelden excursies en bezienswaardigheden Java en Bali, lokale luchthaven –en vertrekbelastingen, Ned/Eng-talige gids op Java en Bali, vaccinaties, fooien en uitgaven van persoonlijke aard.

Bijzonderheden:
• Dari-Java reserveert ook graag uw internationale vluchten, wij reserveren o.a; Garuda Indonesia, Malaysia of Singapore Airlines, Emirates, Cathay Pacific en KLM of een maatschappij naar uw keuze.
• Deze reis betreft een privé rondreis, u reist met uw eigen familie of vrienden met eigen privéchauffeur en auto, er gaan geen andere personen mee.
• U maakt gebruik van een Engelstalige chauffeur, Nederlandstalig op aanvraag
• U bepaalt zelf de vertrekdatum.
• Afhankelijk van het aantal personen maakt u gebruik van een grotere minibus met 6, 8 of 12 stoelen.
• Bovenstaande reissom is geldig tot en met december en is gebaseerd op het laagseizoen.
• Tijdens de feestdagen in Indonesië (kerst etc..) kunnen de prijzen soms hoger liggen.
• De prijzen zijn per persoon, gebaseerd op een 2-persoonskamer.
• De reissom kan fluctueren (door bijv. koersschommelingen); als u van ons de offerte per mail of post heeft ontvangen, dan zijn die prijzen correct.

Hotels:

Sumatra:
Medan: Best Western Asean / Deli River

pool_6.jpgdeluxe_room_4.jpgdeluxe_room_41.jpgdeluxe_room.jpgGarden-view-Deli-River.jpgOmlandia-in-the-morning-backside.jpghotel-Deli-River-in-morningsun-_1.jpgCandlelight-dinner-in-Omlandia.jpgmorning-view.jpg

Tangkahan: Mega Inn
Mega-Inn 6.jpgMega-Inn 2.jpgMega-Inn 5.jpgMega-Inn.jpgMega-Inn 4.jpgMega-Inn 3.jpg

Bukit Lawang: Bukit Lawang Cottages
Bukit Lawang 2.JPGBukit Lawang 5.JPGBukit Lawang 4.JPGBukit Lawang 3.JPGBukit Lawang 1.JPG

Samosir: Silintong / Tabo Cottages
Tabo Cottages 2.jpgTabo Cottages 5.jpgTabo Cottages 4.jpgTabo Cottages 3.jpgTabo Cottages 7.jpgTabo Cottages 6.jpgTabo Cottages 1.jpgTabo Cottages 8.jpg


Hotels Java:
Jakarta: Santika Premier
jakarta_premiere01.jpgjakarta_premiere10.jpgjakarta_premiere11.jpgjakarta_premiere14.jpghotel-santika-premiere.jpgjakarta_premiere19.jpg

Bogor: Happy Valley
HAPPY VALLEY 6.jpgHappy Valley Bogor2a.JPGHAPPY VALLEY 3.jpgHappy Valley Bogor1.JPGHappy Valley Bogor5.JPGHappy Valley Bogor9.JPG

Bandung: Savoy Homann
SAVOY 3.jpgSAVOY 6.jpgSAVOY 7.jpgSAVOY 5.jpgSAVOY 2.jpgSAVOY 1.png

Bandung: Adams Guesthouse (tante Yeti)
Adams GH 2.jpgAdams GH 3.jpgAdams GH 4.jpgAdams GH 1.jpgAdams GH 6.jpgAdams GH 5.jpg

Yogyakarta: Duta Garden
DutaGarden 2.jpgDutaGarden 4.jpgDutaGarden 5.jpgDutaGarden 1.jpgDutaGarden 3.jpgDutaGarden 6.jpg

Kediri: Grand Surya
GRND SURYA 3.jpgGRND SURYA 1.jpg

Bromo: Lava View
LAVA VIEW 4.jpgLAVA VIEW 5.jpgLAVA VIEW 3.jpgLAVA VIEW 2.jpgLAVA VIEW 6.jpgLAVA VIEW 1.jpg

Kalibaru: Kalibaru Cottages
kalibaru-0011small.jpgdepan8.jpg100_5346.JPG1156177538.jpg100_5339.JPG100_5338.JPG

Kalibaru: Rumah Senang
RMH SENANG 3.jpgRMH SENANG 1.jpgRMH SENANG 5.jpgRMH SENANG 2.jpgRMH SENANG 4.jpgRMH SENANG 6.jpg


Hotels Bali:
Lovina: Pantai Mas
Pantai-Mas 2.JPGPantai-Mas 6.JPGPantai-Mas 3.JPGPantai-Mas 4.JPGPantai-Mas 5.JPGPantai-Mas 1.JPG

Kuta: Wina Villa Holiday
gallery_1399620208.jpggallery_1399619435.jpggallery_1399619564.jpggallery_1399619748.jpggallery_1399620002.jpggallery_1399619854.jpg

Kuta: Ramayana
ramayana-hotel-bali-accommodation-deluxe-wing.jpgramayana-resort-kuta-bali-facility-jepun-poolside-bar.jpgmain-pool-birdview-at-ramayana-hotel-bali.jpgmain-pool-at-ramayana-hotel-bali.jpggabah-restaurant-entrance-at-ramayana-hotel-bali.jpg08-main-pool-2.jpg

D

Er zijn geen beoordelingen van dit product.
Schrijf een recensie
SlechtExcellent
Facebook commentaar
Verwante producten