KRAKATAU EN UJUNG KULON NATIONAAL PARK MET SPEEDBOOT - 3 DAGEN

Tourcode
DJ-UK-04
0.00

Delen

Een 3-daagse tour naar Anak Krakatau en het eiland Peucang in het Ujung Kulon Nationale Park. Je hebt de beschikking over een speedboot met stuurman en Engelstalige gids die het hele programma je zullen begeleiden.

Dag
1 Carita Beach – Anak Krakatau - Peucang Eiland
2 Peucang eiland
3 Peucang eiland – Handeleum - Carita Beach

Accommodatie:
Je verblijft in een eenvoudige accommodatie op Peucang eiland.
Peucang eiland: Peucang Resort

Maaltijden:
Het middag en avondeten wordt prima verzorgd! Er is geen restaurant op Peucang eiland en er gaat een privé kok mee tijdens het programma. Er wordt rijst en vis geserveerd, groenten, kroepoek, fruit en koffie, thee of softdrinks.

Bijzonderheden:
Het programma is sterk afhankelijk van de weersomstandigheden en kan indien worden gewijzigd.

Dag 1: Carita Beach – Anak Krakatau - Peucang Eiland.
Je vertrekt om 8 uur 's morgens vanaf Carita Beach (West Java). Met de speedboot steken we de Sunda Strait over in ongeveer 2 uur. We meren aan op het eilandje Anak Krakatau. Op het eiland maken we een trekking naar het eerste niveau van de Anak Krakatau onder begeleiding van de rangers. Na de trekking varen we naar de grote Krakatau om hier te zwemmen en te snorkelen. Hier heb je veel mooie koraal. De lunch wordt geserveerd op het strand. 's Middags gaat het programma verder naar het Ujung Kulon Nationaal Park. We varen naar Peucang eiland. 's Avonds een wandeling naar Karang Copong waar we de zonsondergang zien. Dinner wordt geserveerd in het restaurant door je privé kok. Er wordt rijst, vis, groenten en fruit voor je klaargemaakt.

Dag 2: Peucang eiland.
Na het ontbijt om ca. half 8 varen we terug naar het vaste land van het Ujung Kulon Nationaal Park en maken we een wandeling naar Tanjung Layar waar we de restanten van de Nederlandse vuurtoren kunnen zien. Het uitzicht hier is adembenemend! We lopen weer terug naar de speedboot en varen terug naar Peucang eiland waar je kunt zwemmen en snorkelen. Lunch wordt geserveerd in het restaurant. Na een korte pauze varen we met de speedboot naar het vaste land van het Ujung Kulon Park. Hier lopen we naar de Cidaon Grazing Grounds om de dieren te zien die in het wild leven. Hierna weer terug naar Peucang eiland waar dinner wordt geserveerd.

Dag 3: Peucang eiland – Handeleum - Carita.
We vertrekken 's morgensvroeg vanaf Peucang eiland en varen met de speedboot naar Handeleum eiland. Op dit eiland stappen we over op een lokale kano gaan we een tochtje maken op de Cigenter rivier. Halverwege de kanotocht maken we en trekking door de regenwouden van Ujung Kulon Nationaal Park. Na de trekking terug met de kano naar de speedboot welke je naar de Feeding Grounds Cigenter brengt, waar je de dieren kunt zien die in het wild leven.

Hierna met de speedboot terug naar Carita over de Sunda Straits naar het vaste land van Java. Een tocht van ruim 2.5 uur met de boot.

 

Tarieven 2024/2025

Reissom per persoon:
Bij 3 personen: € ***,-
Bij 4 personen: € ***,- (reissom op aanvraag)
Bij 6 personen: € ***,-
Bij 8 personen: € ***,-

Heeft u nog vragen over deze reis, wilt u deze reis aanpassen of wilt u reizen met meer dan 8 personen, stuur dan een e-mail naar info@dari-java of vraag vrijblijvend een offerte aan, vermeld hierbij svp de tourcode voor deze rondreis (tourcode DJ-UK-04).

Deze rondreis is inclusief:
Vervoer per speedboot, Engelstalige gids, snorkeluitrusting, entreevergunningen en verzekeringen, maaltijden, drinken en fruit, transport, drinkwater, accommodatie.

Bijzonderheden:
Bovenstaande reissom is geldig tot en met december en is gebaseerd op het laagseizoen.
Tijdens de feestdagen in Indonesië (kerst etc..) kunnen de prijzen soms hoger liggen.
De prijzen zijn per persoon, gebaseerd op een 2-persoonskamer.
De reissom kan fluctueren (door bijv. koersschommelingen); als u van ons de offerte per mail of post heeft ontvangen, dan zijn die prijzen correct.

Peucang: Peucang Resort