UJUNG KULON NATIONAAL PARK MET SPEEDBOOT - 2 DAGEN

Tourcode
DJ-UK-02
0.00

Delen

Een 2-daagse tour naar het eiland Peucang in het Ujung Kulon Nationale Park. Je hebt de beschikking over een speedboot met stuurman en Engelstalige gids die het hele programma je zullen begeleiden.

Dag
1 Carita Beach – Peucang Eiland
2 Peucang eiland – Carita Beach

Accommodatie:
Je verblijft in een eenvoudige accommodatie op Peucang eiland.
Peucang eiland: Peucang Resort

Maaltijden:
Het middag en avondeten wordt prima verzorgd! Er is geen restaurant op Peucang eiland en er gaat een privé kok mee tijdens het programma. Er wordt rijst en vis geserveerd, groenten, kroepoek, fruit en koffie, thee of softdrinks.

Bijzonderheden:
Het programma is sterk afhankelijk van de weersomstandigheden en kan indien worden gewijzigd.

Dag 1: Carita Beach – Peucang Eiland.
We vertrekken om 8 uur 's morgens vanaf Carita en varen met de speedboot in ca. 2.5 uur naar Handeleum eiland.

Op dit eiland stappen we over op een lokale kano gaan we een tochtje maken op de Cigenter rivier. Halverwege de kanotocht maken we en trekking door de regenwouden van Ujung Kulon Nationaal Park. Na de trekking terug met de kano naar de speedboot welke je naar de Feeding Grounds brengt, waar je de dieren kunt zien die in het wild leven. Lunch wordt geserveerd aan boord van de speedboot (lunchbox). 's Middags varen we naar Peucang eiland waar je een overnachting hebt in een eenvoudige accommodatie. Op Peucang eiland kun je
's avonds de herten zien die hier overnachten op het grasveld voor je accommodatie. Je kunt hier 's middags vrij zwemmen en snorkelen in het helderblauwe water of even zonnen aan het witte strand.

Dag 2: Peucang eiland – Carita.
Na het ontbijt om ca. half 8 maken we een trekkingtocht Karang Copong door de regenwouden en maak je kans op de dieren te zien (herten, zwijnen, vogels) die hier in het wild leven. De trekkingtocht duurt ongeveer 3 uur. Na een korte pauze varen we met de speedboot naar het vaste land van het Ujung Kulon Park.

Hier lopen we naar de Cidaon Grazing Grounds om de dieren te zien die in het wild leven. Hierna weer terug naar Peucang eiland waar we de lunch nuttigen. Na de lunch terug naar Carita.

 

Tarieven 2024/2025

Reissom per persoon:

Bij 3 personen: € ***,-
Bij 4 personen: € ***,- (reissom op aanvraag)
Bij 6 personen: € ***,-

Heeft u nog vragen over deze reis, wilt u deze reis aanpassen of wilt u reizen met meer dan 8 personen, stuur dan een e-mail naar info@dari-java of vraag vrijblijvend een offerte aan, vermeld hierbij svp de tourcode voor deze rondreis, (tourcode DJ-UK-02).

Deze rondreis is inclusief:
Vervoer per speedboot, Engelstalige gids, snorkeluitrusting, entreevergunningen en verzekeringen, maaltijden, transport, drinkwater, accommodatie.

Bijzonderheden:
Bovenstaande reissom is geldig tot en met december en is gebaseerd op het laagseizoen.
Tijdens de feestdagen in Indonesië (7 dagen voor en na de suikerfeest, kerst etc..) kunnen de prijzen soms hoger liggen.
De prijzen zijn per persoon, gebaseerd op een 2-persoonskamer.
De reissom kan fluctueren (door bijv. koersschommelingen); als u van ons de offerte per mail of post heeft ontvangen, dan zijn die prijzen correct.

Peucang: Peucang Resort