h1 h2 06 DJ-10D-Sum-25 (10) Bali (16) Java (13) Java (84) Komodo en Rinca (17)

Dari-Java: Individuele Indonesië reizen op maat

Dari-Java: Individuele Indonesië reizen op maat

Dari-Java: Individuele Indonesië reizen op maat

Dari-Java: Individuele Indonesië reizen op maat

Dari-Java: Individuele Indonesië reizen op maat

Dari-Java: Individuele Indonesië reizen op maat

Dari-Java: Individuele Indonesië reizen op maat

Zuid Sumatra; Kerinci Seblat & Kubu stam - 14 dagen

Tourcode: DJ-14D-SUM-15
Meer informatie

Inleiding

Dag
1 Padang
2 Padang – Kersik Tuo
3 Kersik Tuo - Kerinci Seblat trekkingtocht
4 Kerinci Seblat Trekking
5 Kerinci Seblat National Park trekking – Kersik Tuo
6 Kerinci – Bangko
7 Bangko – Kubu Primitive Tribe
8 Bangko – Bengkulu
9 Bengkulu
10 Bengkulu - Pagaralam
11 Pagar - Alam-Lahat
12 Lahat-Palembang
13 Palembang
14 Palembang

Deze rondreis is inclusief:
Hotelovernachtingen, auto met airco, chauffeur en Engelstalige gids, brandstofkosten, alle excursies, maaltijden als aangegeven, vergunningen, tent en camping benodigdheden, lokale gids, entreekosten, ontbijt.

Exclusief:
Luchthavenbelastingen, vliegtickets, verzekeringen, donaties en tips en uitgaven van persoonlijke aard.

Hotels:
Maninjau: Hotel Pasir Panjang Permai
Sei Penuh: Paiman guesthouse
Gunung Tujuh: tentovernachting
Bangko: Permata Hotel
Bengkulu: Horison Hotel
Pagar Alam: Wisma Pemda
Lahat: Bukit Selero Hotel
Palembang: Swarna Dwipa Hotel

Bijzonderheden:
Rondreis is aan te passen naar uw eigen wensen, mail ons voor de mogelijkheden; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Vertrek –en terugkeerdatum kan door uzelf bepaald worden. 

 

Reis van dag tot dag

Dag 1. Padang.

Na aankomst in Padang op de luchthaven Tabing, transfer naar uw hotel. In de middag bezoekt u het strand van Muara, een oud Chinese tempel en de gezellige markt.

Dag 2. Padang – Kersik Tuo.
Via Muara Labuh rijdt u naar Sungai Penuh. Onderweg stopt u bij de meren Diatas en Dibawah en rijdt u langs verschillende traditionele Minangkabau dorpjes. Verder deze dag stopt u om een bezoek te brengen aan de spectaculaire waterval Telun Berasap. Bij Kayu Aro passeert u prachtige theeplantages. U arriveert laat in de middag in Kersik Tuo, het gebied van Kerinci Seblat National Park, waar u geniet van een heerlijk diner.

Dag 3. Kersik Tuo - Kerinci Seblat trekkingtocht.
Aan de voet van de Gunung Tujuh begint uw trektocht en ontdekt u de mooie natuur van Kerinci Seblat National Park. Tijdens de trekking heeft u de gelegenheid om te genieten van het wild zoals vogels, slangen, herten, en andere diersoorten. U overnacht in een tent aan het Gunung Tujuh meer. Uw gids zal voor u de maaltijden klaarmaken.Dag 4. Kerinci Seblat Trekking.
Na een stevig ontbijt vervolgt u de trekking om intensiever het oerwoudleven van Kerinci Seblat National Park te ervaren. Overnachting in een tent. Maaltijden worden door de gids verzorgd.

Dag 5. Kerinci Seblat National Park trekking – Kersik Tuo.
Uw laatste dag in Kerinci Seblat National Park. In de middag terug naar Kersik Tuo waar u overnacht.Dag 6. Kerinci – Bangko.
In de morgen rijdt u via het tropische regenwoud en over door het dicht beboste Bukit Barisangebergte. U bezoekt het heldere Kerinci-meer en passeert u vele traditionele dorpen van de Kerinci bevolking. Een korte wandeling langs de Batang Masai rivier en geniet van de rustgevende omgeving. In de middag arriveert u in Bangko.

Dag 7. Bangko – Kubu Primitive Tribe.
U rijdt naar Bukit Dua Belas National Park waar u door de oerwouden een trektocht maakt voor een kennismaking met de primitieve Kubustam. De Kubu’s leven in de ontoegankelijke regenwouden van Midden Sumatra. Zij leiden een nomadisch bestaan en beschouwen zichzelf als deel van het regenwoud. Zij leven van de jacht, visvangst en wat het woud hun biedt zoals bosvruchten, ratten, bladeren, vis en schaaldieren.Dag 8. Bangko – Bengkulu.
Na het ontbijt vertrekt u naar Bengkulu in de provincie die dezelfde naam draagt. Onderweg zal een stop in het oerwoud gemaakt worden voor het bezichtigen van de Rafflesia bloem. Dit is alleen mogelijk wanneer deze in bloei staat.Dag 9. Bengkulu.
Vandaag maakt u een stadstour door Bengkulu. U bezoekt het oude fort Marlborough, het oude huis van Soekarno, het Soekarno museum, en de stranden van Panjang.

Dag 10. Bengkulu - Pagaralam.
U verlaat de provincie Bengkulu en rijdt naar Zuid Sumatra. Onderweg bezoekt u een lokale markt, dorpen van de pesemah bevolking met hun traditionele huizen waar Chinese en Maleise invloeden nog sterk aanwezig is. U passeert rubber- en kaneelplantages, afgewisseld door indrukwekkende rijstvelden. De dag eindigt in Pagaralam aan de voet van de Gunung Dempo.

Dag 11. Pagar - Alam-Lahat.
Voordat u naar Lahat reist, bezoekt u de eeuwen oude megalietstenen in Pagaralam. Daarna bezoekt u een plantage en theefabriek waar het proces van theeblaadje tot -zakje te aanschouwen is. Als laatste volgt een bezoek aan de onbekende waterval Kayu Agung. In de middag aankomst in Lahat.

Dag 12. Lahat-Palembang.
Vroeg in de morgen verlaat u Lahat. Onderweg bezoekt u het olifanten trainingskamp in Bukit Selero. Hier worden zij getraind om zwaar werk te verrichten in de jungle waaronder het sjouwen van boomstammen. Via Muaraenim en Prabumulih, dat bekend staat om de olie in de tijd Hollandse periode, bereikt u uw laatste bestemming, Palembang.

Dag 13. Palembang.
Een vrije dag om inkopen te doen of heerlijk te relaxen aan het zwembad van het hotel.

Dag 14. Palembang.
Transfer naar de luchthaven Sultan Badaruddin voor uw volgende vlucht.

 

Tarieven 2020

Reissom per persoon:
Bij 2 personen: €1545,-
Bij 3 personen: €1255,- 
Bij 4 personen: €1105,-
Bij 5 personen: € 1015,-
Bij 6 personen: € 945,-
Bij 7 personen: € 895,-

Heeft u nog vragen over deze reis of wilt u reizen met meer dan 9 personen, stuur dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of vraag vrijblijvend een offerte aan, vermeld hierbij svp de tourcode voor deze rondreis (tourcode: DJ-14D-SUM-15).


Deze rondreis is inclusief:
Hotelovernachtingen, auto met airco, chauffeur en Engelstalige gids, brandstofkosten, alle excursies, maaltijden als aangegeven, vergunningen, tent en camping benodigdheden, lokale gids, entreekosten, ontbijt.

Exclusief:
Luchthavenbelastingen, vliegtickets, verzekeringen, donaties en tips en uitgaven van persoonlijke aard.

Bijzonderheden:
Bovenstaande reissom is geldig tot en met december en is gebaseerd op het laagseizoen.
Tijdens de feestdagen in Indonesië (vastenmaand, kerst etc..) kunnen de prijzen soms hoger liggen.
De prijzen zijn per persoon, gebaseerd op een 2-persoonskamer.
De reissom kan fluctueren; als u van ons de offerte per mail of post heeft ontvangen, dan zijn die prijzen correct.

 

Maninjau: Pasir Panjang

Pasir Panjang 4.JPGPasir Panjang 3.JPGPasir Panjang 2.JPGPasir Panjang 5.JPGPasir Panjang 10.JPGPasir Panjang 1.JPGPasir Panjang 8.JPGPasir Panjang 9.JPG


Gunung Tujuh: Tentovernachting
Tentovernachting 2.JPGTentovernachting 1.JPG

Bangko: Permata Hotel

Permata-Bangko 5.JPGPermata-Bangko 2.JPGPermata-Bangko 3.JPGPermata-Bangko 4.JPGPermata-Bangko 7.JPGPermata-Bangko 8.JPGPermata-Bangko 1.JPGPermata-Bangko 6.JPG

Bengkulu: Horison Hotel

Bengkulu-Horison-Hotel 2.JPGBengkulu-Horison-Hotel 5.JPGBengkulu-Horison-Hotel 4.JPGBengkulu-Horison-Hotel 3.JPGBengkulu-Horison-Hotel 7.JPGBengkulu-Horison-Hotel 6.JPGBengkulu-Horison-Hotel 1.JPG

Pagar Alam: Wisma Pemda

Wisma-Pemda-Pagar-Alam 1.JPGWisma-Pemda-Pagar-Alam 2.JPGWisma-Pemda-Pagar-Alam 3.JPGWisma-Pemda-Pagar-Alam 4.JPGWisma-Pemda-Pagar-Alam 5.JPGWisma-Pemda-Pagar-Alam-6.JPG

Lahat: Bukit Selero Hotel

Bukit-Selero-Lahat 2.JPGBukit-Selero-Lahat 5.JPGBukit-Selero-Lahat 4.JPGBukit-Selero-Lahat 3.JPGBukit-Selero-Lahat 1.JPG

Er zijn geen beoordelingen van dit product.
Schrijf een recensie
SlechtExcellent
Facebook commentaar
Verwante producten