INDONESIË OP MAAT

Wil je een mooie rondreis door Indonesië maken? Wij stellen graag een reis naar Indonesië op maat voor je samen. We geven je persoonlijk advies en luisteren goed naar je eigen wensen en ideeën. Op basis hiervan stellen wij een maatreis voor je samen die helemaal aan je wensen voldoet.

Reizen op maat naar Indonesië

 

We bieden je graag een rondreis door Indonesië op maat. Onze werkwijze werkt als volgt:

  • Vraag informatie aan
  • Vraag een offerte aan
  • Boek de rondreis
  • Betaal de rondreis
  • Ontvang de laatste informatie

Wanneer je geïnteresseerd bent in een reis op maat door Indonesië, kun je als eerste vrijblijvende informatie aanvragen. Geef je reiswensen door of laat je inspireren door ons. We nemen contact met je op en bespreken graag alle mogelijkheden. We nemen daarbij alle tijd voor je. Natuurlijk hebben we aanraders van bepaalde bestemmingen en bezienswaardigheden. Deze delen we dan ook graag met je. Als je zelf ideeën of voorkeuren hebt dan horen we dat ook graag van je. We houden rekening met je wensen en op basis daarvan stellen we jouw unieke reis door Indonesië samen en maken een offerte.

NAAR INDONESIË OP MAAT

 

Persoonlijkheid staan bij ons centraal. Wanneer je kiest voor ons kleinschalige bureau kies je ook voor onze betrokkenheid. In vergelijking met grote organisaties zijn onze reizen veel persoonlijker en avontuurlijker. We werken echt samen met de lokale bevolking in Indonesië en we weten waar je precies terecht komt. We hebben deze bezienswaardigheden en hotels zelf namelijk ook allemaal bezocht.

RONDREIS INDONESIË OP MAAT

 

Een rondreis door Indonesië die door ons op maat is samengesteld raden wij iedereen aan. We bieden je geen standaard reis aan, maar echt een reis die is afgestemd op je eigen wensen en behoeften. Dit betekent dat je een reis gaat maken die je zelf, samen met ons, helemaal hebt samengesteld. We verzekeren je dat dit een onvergetelijke reis gaat worden.