RONDREIZEN SULAWESI INDIVIDUEEL

Op deze pagina kun je een uitgebreid en avontuurlijk programma aanbod vinden voor Sulawesi. Sulawesi is een van de grotere eilanden van Indonesië. In tegenstelling tot eilanden als Java, Bali en Sumatra staat het toerisme er nog in de kinderschoenen. Het eiland heeft bijzonder veel te bieden. Ongerepte regenwouden, kristalheldere meren, majestueuze vulkanen, uitgestrekte witte zandstranden en een spectaculaire onderwaterwereld. Veel van de flora en fauna van het eiland is uniek en nergens anders in de archipel te vinden. Het eiland is een paradijs voor wandelaars. Bekend zijn de dagtochten en meerdaagse trekkingtochten die je in Torajaland kunt lopen. In ons ruime aanbod voor Sulawesi kun je vast de reis vinden die het beste bij jou past.

Alle onderstaande reizen zijn naar uw eigen wensen en ideeën aan te passen. De reisprogramma’s op onze website dienen hierbij als voorbeeld. Dari-Java maakt uitsluitend rondreizen op maat en geheel naar uw wensen, elke reis is uniek! Mail ons voor meer info;Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

RONDREIZEN SULAWESI INDIVIDUEEL

TRANS SULAWESI - 21 DAGEN

TRANS SULAWESI - 21 DAGEN

Makassar - Bira - Toraja - Pendolo - Poso meer - Moutong - Gornotalo - Manado - Tangkoko - Bunaken 21-daagse spectaculaire en adembenemende individuele privérondreis van Zuid naar Noord Sulawesi.
Lees meer